bgen+359 889 912 376
·
office@cholakova-partners.com
·
Пон. - Пет 09:00-18:00
Изпратете Запитване

За нас

Адвокат

Цветелина Чолакова

Адв. Цветелина Чолакова е завършила образованието си в Езикова гимназия “Иван Вазов” – гр. Пловдив с профилирано изучаване на английски и руски език.

Преминала е обучение по руски език в Държавен институт за руски език “А. С. Пушкин” в гр. Москва.

Завършила е Юридическия фактултет на Пловдивски университет “Паисий Хилендарски”

От 2015 г. е член на Адвокатска колегия – гр. Пловдив.

Владее англисйки и руски език.

Кантората предлага еднократна или абонаментна висококвалифицирана юридическа помощ и консултации в много области на правото, при спазване на пълна конфиденциалност и максимална защита интересите на клиентите.

Решителността при разрешаването на проблемите, професионалната увереност и компетентност, индивидуалният подход към всяка ситуация, възможността за съвместно вземане на решения и предоставяне на своевременна информация за хода на работата по конкретно зададен казус, съпровождат ежедневно работата на кантората.

Нашият опит

Ние се обръщаме към нашите клиенти с грижа и внимание и изследваме задълбочено всеки случай, търсейки персонално решение.
Област на практиката80%
Доволни клиенти90%
Доверие99%
Успешни дела95%
Отзиви

От доволни клиенти

 • Обърнах се към кантората за правна консултация по казус и съм доволен. Получих полезна информация, която ми помогна. Изключително съм доволен от отлично и бързо свършената работа! Високо оценявам безупречната работа. Ще посъветвам всички, които имат нужда от правна помощ да се обърнат към тази кантора. Благодаря за отлично свършената работа!

  Димитър Иванов
  Инвеститор
 • Дългогодишен клиент съм на кантората и съм с невероятни впечатления от политиката и начина на работа. Получавам своевременно и професионално съдействие при всеки проблем. Професионалната работа и отличното отношение към клиентите са достойни за уважение.

  Славена Дудинска
  Ръководител транспортна дейност
 • Каквото и да напиша за правната кантора ще е малко. Много добро обслужване и грижа към клиента. Професионализъм, коректност, качество и отношение. Признателен съм Ви за бързата и професионална помощ!

  Иван Димитров
  Лекар