bgen+359 889 912 376
·
office@cholakova-partners.com
·
Пон. - Пет 09:00-18:00
Изпратете Запитване

Адвокатска кантора „Чолакова и партньори“ подписа Меморандум за разбирателство с Neziroğlu law firm.

Адвокатска кантора „Чолакова и партньори“ подписа Меморандум за разбирателство с едно от водещите адвокатски дружества в Истанбул Neziroğlu law firm.

Събитието се състоя на 22.10.202г. в Истанбул в кантората на адвокатско дружество Neziroğlu.

Neziroğlu law firm е адвокатско дружество с международна визия, коeто предоставя висококачествени правни услуги в много области, като корпоративно право, трудово право, застрахователно право, международни споразумения и търговски сделки, международни сливания и придобивания. Адвокатско дружество Neziroğlu предоставя правни консултации и представителни услуги на своите клиенти, опериращи в много различни страни, в областта на енергетиката, възобновяемите енергийни източници, туризма, инфраструктурата, морския транспорт и управлението на пристанищата, банковото дело, капиталовите пазари, недвижимите имоти и финансовия сектор.

Подписаният Меморандум за разбирателство има за цел установяването на сътрудничество между двете кантори и създаването на  канали за комуникация, които улесняват обмена на информация и  повишат качеството на предоставяните юридическите услуги.

Меморандумът за разбирателство е споразумение за партньорство в светлината на взаимното доверие, добросъвестността и сътруничеството, което включва споделяне на знания и съвместна работа със специален акцент върху казусите в съответния регион.

 

 

Прочетете още