bgen+359 889 912 376
·
office@cholakova-partners.com
·
Пон. - Пет 09:00-18:00
Изпратете Запитване

За нас

Кантората предлага еднократна или абонаментна висококвалифицирана юридическа помощ и консултации в много области на правото, при спазване на пълна конфиденциалност и максимална защита интересите на клиентите.

Решителността при разрешаването на проблемите, професионалната увереност и компетентност, индивидуалният подход към всяка ситуация, възможността за съвместно вземане на решения и предоставяне на своевременна информация за хода на работата по конкретно зададен казус, съпровождат ежедневно работата на кантората.

ОНЛАЙН ПРАВНИ УСЛУГИ

В днешно време извършването на различни онлайн услуги е част от ежедневието ни. Онлайн правните услуги също вече са възможни.

ПРО БОНО

„Pro bono“ (на латински: pro bono publico – за обществения интерес) е фраза от латинския език и означава професионална работа извършена доброволно и без заплащане.

Aбонаментно обслужване

Кантората предлага абонаментно правно обслужване на фирми , сдружения , фондации и други.

ГРАЖДАНСКО ПРАВО

Кантората предлага пълно съдействие и защита интересите на клиентите при всякакви спорове и правни проблеми в областта на гражданското право.

ТЪРГОВСКО И КОРПОРАТИВНО ПРАВО

Правни услуги за фирми, организации и стопански обединения, създаване и прекратяване на юридически лица, съдействие при осъществяване на търговската дейност.

СЕМЕЙНО И НАСЛЕДСТВЕНО ПРАВО

Кантората предлага правна защита и съдействие за решаване на всякакви въпроси и спорове в сферата на семейното и наследственото право.

ВЕЩНО И ОБЛИГАЦИОННО ПРАВО

Предоставяне консултации по всякакви въпроси в сферата на вещното право между физически и/или юридически лица, както и решаване на спорове в тази област.

АДМИНИСТРАТИВНО ПРАВО

Правна защита и съдействие за решаване на всякакви въпроси и спорове, свързани правоотношенията между  държавните органи и отделните граждани.

ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ПРАВО

Представителство и съдействие пред застрахователни компании, както и процесуално представителство и правна защита по дела срещу застрахователни компании.

Най-доброто обслужване

Защо клиентите избират нас?

Ние целим клиентите ни да получават качествено обслужване и да бъдат напълно информирани при избора си. За нас е важно връзката между Адвокат и Клиент да е исградена на основите на доверие , лоялност и етичност.

Осигуряваме възможността да предоставим пьлно юридическо обслужване на клиентите ни, включително индивидуални решения и безплатни консултации във всички области на правото. 

0+
Доволни клиенти
0%
Доверие
0лв
Възстановени разходи
0+
Професионални адвокати

Имате нужда от консултация?

Законът е сложна материя. Може да ви създаде голям проблем, ако го игнорирате.
Нека ви помогнем!